پاسخ شما چيست؟
سؤال: عدالتمحوري اساسيترين پايه گفتمان امام و رهبري در انقلاب اسلامي محسوب ميشود و اجراي آن نيز سختترين مسير در حكومت اسلامي خواهد بود. چرا حضور هر كسي در اين مسير به جز هاشمي رفسنجاني و خاتمي، موجبات ناراحتي ميرحسين موسوي را فراهم كرده است؟
سؤال: چرا احزاب، گروهها و جناحهاي مختلف سياسي، از مشاركت در اداره كشور در دولت نهم بازماندند؟
سؤال: دليل هجمه سنگين قدرتمندان و سياستبازان در جناحهاي مختلف به دولت نهم و شخص رييسجمهور مكتبي چيست؟
سؤال: احمدينژاد با اتكا به كدام شاخصه توانست در اوج گمنامي و در كنار رقباي قدرتمند در انتخابات نهم به رياست جمهوري برسد؟
سؤال: براساس چه مؤلفههايي، فاصله طبقاتي و روحيه اشرافيگري در دولت نهم حذف شد؟
سؤال: دليل حضور دولت نهم در ميان مردم پس از 26 سال غيبت دولتها چه بود؟
سؤال: چه اقداماتي در دولت نهم باعث افزايش ضريب امنيتي ايران در منطقه و نفوذ آن در ميان كشورهاي مختلف دنيا گرديد؟
سؤال: راستي چرا آمريكا، اسرائيل و حاكمان مزدور بعضي از كشورهاي منطقه، منافقين و ديگر دشمنان جمهوري اسلامي ايران؛ از ابقاي نيروهاي معتقد به گفتمان امام و رهبري در مناصب كليدي نظام خواب راحت ندارند؟
سؤال: استقبال پابرهنگان و تودههاي مستضعف از دولت اصولگرا و عدالتمحور، با كدام نياز صورت گرفت؟
سؤال: پشتيباني و حمايت مقام معظم رهبري از دولت نهم در فرازهاي مختلف طي چهار سال گذشته، كه در طول انقلاب بيسابقه بوده، بر چه مبنايي انجام گرفت؟
سؤال: چرا دشمنان قسم خورده نظام در داخل و خارج، همه تلاش خود را براي حذف جريان اصولگرايي به كار گرفته و از جريان اصلاحطلب حمايت ميكنند؟
سؤال: چرا 30 سال پس از پيروزي انقلاب، دشمنان خارجي نظام (آمريكا، انگليس، منافقين و ...)؛ ملت ايران را تشويق به حضور در انتخابات دهم رياست جمهوري و دادن رأي به فردي خاص مينمايند؟
سؤال: پيروزي در پرونده هستهاي و رسيدن به حق مسلّم ملت ايران، نتيجه چه رخدادهايي بود و چرا در دولت گذشته، اينها پاسخ معكوس ميداد؟
سؤال: چرا مردم پس از 26 سال، دوباره به شعارها و نيازهاي اوليه انقلاب همچون «عدالتطلبي» و حذف «روحيه اشرافيگري» روي آوردند؟